tag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post4204783384975026019..comments2023-11-03T10:25:28.048+01:00Comments on Zakamarki mojej kuchni: Mini quiche Lorraine /po włosku/Zakamarki mojej kuchnihttp://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-75402508348909944412012-11-13T10:24:44.404+01:002012-11-13T10:24:44.404+01:00pycha! uwielbiam wszelkie tarty:) robię podobną w ...pycha! uwielbiam wszelkie tarty:) robię podobną w wersji max i jest pycha:DAntenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-20202065108995045342012-11-13T08:49:59.012+01:002012-11-13T08:49:59.012+01:00Bardzo dziękuję za odwiedziny na moim blogu:) Na p...Bardzo dziękuję za odwiedziny na moim blogu:) Na pewno będę reklamować w pierwszej kolejności Twoje placuszki i odsyłać do Twojego bloga jesli moge oczywiście:)<br />Dzięki za uwagę odnośnie komentarzy ja też tego nie znoszę (jestem robotem:). <br />Hm jak by mi tak szło gotowanie jak Tobie to też nie wiem czy bym szydełkowała :)<br />Gorąco Pozdrawiam i dziękuję z amiłe słowa:)agniemathttps://www.blogger.com/profile/01166972054863450189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-20347538781957122802012-11-13T00:13:26.712+01:002012-11-13T00:13:26.712+01:00Będę częstszym gościem. Trafiłam tu i bardzo mi si...Będę częstszym gościem. Trafiłam tu i bardzo mi się spodobało:-) Zapisałam się do obserwowanych więc na bieżąco będę mogła gościć u Ciebie:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-79418170357151690172012-11-13T00:12:08.538+01:002012-11-13T00:12:08.538+01:00Chciałam zostawić komentarz na Twoim blogu ,ale ni...Chciałam zostawić komentarz na Twoim blogu ,ale nie mogę,ponieważ komentarze są zaszyfrowane ,a ja mam problem z wprowadzeniem poprawnego kodu/ nie wiem dlaczego/. "Twoje prace są wspaniałe! Podziwiam Twój talent i anielską cierpliwość. Kiedyś też to lubiłam,ale szydełka i druty leżą na dnie walizki i tak już zostanie.....Wolę spędzać czas w kuchni.<br />Dziękuję za odwiedziny i komentarze, błędy poprawione..."Zakamarki mojej kuchnihttps://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-38724156742460542132012-11-12T23:54:12.107+01:002012-11-12T23:54:12.107+01:00Rzeczywiście nie ma co się przejmować tłuszczem je...Rzeczywiście nie ma co się przejmować tłuszczem jeśli jada się go w odpowiednim zestawieniu. W tej zapiekance jest boczek,jaja,śmietana,tłusty ser.....czyli kompozycja niezbyt zdrowa i nie każdemu służy. Najczęściej to ,co nie zdrowe jest najsmaczniejsze.Od czasu do czasu każdy może zaszaleć!Zakamarki mojej kuchnihttps://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-11513449847323078022012-11-12T23:49:59.536+01:002012-11-12T23:49:59.536+01:00Słuszna uwaga! Do ciasta dodałam 1 łyżkę parmezanu...Słuszna uwaga! Do ciasta dodałam 1 łyżkę parmezanu, ale można je zrobić bez.<br />Ser gruyere to ser francuski,ale można go zastąpić każdym innym łatwo rozpuszczalnym i ostrym w smaku/lub nie/ serem. Bardzo często dodaję ser,który znajdę w lodówce i też świetnie smakuje.Zakamarki mojej kuchnihttps://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-57498622654652161912012-11-12T23:35:38.536+01:002012-11-12T23:35:38.536+01:00Cudne zdjęcia, cudne quiche...:-)Cudne zdjęcia, cudne quiche...:-)Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-18321985008712004862012-11-12T22:49:55.153+01:002012-11-12T22:49:55.153+01:00a i jeszcze jedno,nie ma się co tak tym tłuszczem ...a i jeszcze jedno,nie ma się co tak tym tłuszczem przejmować, ja ciagle słyszę tylko grasso, grasso, wszyscy są przewrażliwieni:)agniemathttps://www.blogger.com/profile/01166972054863450189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-38420226440450027802012-11-12T22:46:20.565+01:002012-11-12T22:46:20.565+01:00No i na to mam smaka:) ale czytam skład ciasta i n...No i na to mam smaka:) ale czytam skład ciasta i nie ma tam parmezanu a potem piszesz zagnieść mąkę z parmezenem itd.<br />No i jaki to rodzaj sera gruyere (ciemna jestem i nie wiem czym zastapić)choć możę w Italii nie będzie problemy z jego kupnem.<br /><br /><br />agniemathttps://www.blogger.com/profile/01166972054863450189noreply@blogger.com