tag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post7287462230724198219..comments2023-11-03T10:25:28.048+01:00Comments on Zakamarki mojej kuchni: Seler naciowy z twarożkiem i paprykąZakamarki mojej kuchnihttp://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-65860001894405887942012-10-12T19:12:09.237+02:002012-10-12T19:12:09.237+02:00Widocznie Twój seler nie nadaje się do jedzenia na...Widocznie Twój seler nie nadaje się do jedzenia na surowo. Świeży, dobrej jakości seler naciowy jest soczysty,słodkawy,kruchy....,a zdejmuję z niego tylko najgrubsze, zewnętrzne włókna /aby nie ciągnęły się w czasie gryzienia/. Np. nać selera korzeniowego nie nadaje się do nadziewania i przyrządzania w taki sposób, to musi być specjalny gatunek selera naciowego. Zakamarki mojej kuchnihttps://www.blogger.com/profile/09155463367315361657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-13358886986768808542012-10-12T13:20:33.568+02:002012-10-12T13:20:33.568+02:00Obrać go? Które włókna usunąć? Bo on cały w tych w...Obrać go? Które włókna usunąć? Bo on cały w tych włóknach i jest taki gorzki i twardą skórkę maAnitahttps://www.blogger.com/profile/15098594361811020078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-75145244203236995272012-10-12T13:18:44.936+02:002012-10-12T13:18:44.936+02:00Które włókna? Tzn ,że mam go obrać?Które włókna? Tzn ,że mam go obrać?Anitahttps://www.blogger.com/profile/15098594361811020078noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1234595859369559500.post-52446378628323881502012-01-22T21:45:07.336+01:002012-01-22T21:45:07.336+01:00uwielbiam seler naciowy :)uwielbiam seler naciowy :)monamihttps://www.blogger.com/profile/07631857437456018126noreply@blogger.com