w trakcie tworzenia
(Przenieś do…)
Strona główna
Od A do Z
Domowa piekarnia
Galeria potraw
Fotogaleria
INDEKS
ARCHIWUM
Magazyn
Coś...o mnie
▼
Menu
(Przenieś do…)
Ciasta
Ciastka,ciasteczka
Ciasta z owocami
Deser
Lody
Dania bezmięsne
Dania mięsne
Dania rybne
Grill
Kuchnia włoska
Makaron
Pizza
Przystawki
Racuchy
Risotto
Sałatka
Surówki
Pieczywo
Pierniczki
Tlusty czwartek
Tarty
Zapiekanki
Zupy
Wielkanoc
Boze Narodzenie
▼
26.04.2013
Minestrone z pierożkami tortellini
Popularną włoską zupę jarzynową - minestrone- można gotować i podawać na wiele sposobów. Można zmieniać dodatki, proporcje i rodzaje warzyw , ale sposób przygotowania jest zazwyczaj podobny.
po przepis odsyłam
TUTAJ
1 komentarz:
Antenka
26 kwietnia 2013 09:16
smakowita:) zjadłabym do ostatniej łyzki:D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
smakowita:) zjadłabym do ostatniej łyzki:D
OdpowiedzUsuń